Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Κουλουράς

(ο) (σχολ. ορθ. κουλουράς) {κουλουράδες}, κουλουρού (η) {κουλουρούδες} πρόσωπο που πουλάει κουλούρια.

Οι Κουλουράδες είναι μια ελληνική εταιρία η οποία, μέσα από μια ευρεία γκάμα προϊόντων, κατάφερε να επαναστατήσει και να μεταμορφώσει το κλασικό και παραδοσιακό κουλούρι Θεσσαλονίκης σε μια μοντέρνα καθημερινή συνήθεια.

Τα πρώτα βήματα

Προτεραιότητά μας η διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων μας

Όλα ξεκίνησαν το 2016, όταν η αγάπη του αρτοποιού Δημήτρη Γρίβα για το ζύμωμα και το φούρνισμα, τον οδήγησε στο άνοιγμα του πρώτου καταστήματος «Κουλουράδες» στον Πειραιά, στην οδό Ναυαρίνου. Η καινοτομία του προϊόντος αμέσως έκανε εμφανή τα σημάδια της επιτυχίας. Μέσα σε 4 μήνες ο κόσμος αγκάλιασε την νεοσύστατη αυτή εταιρεία και σύντομα δημιουργήθηκε το 2ο κατάστημα της εταιρείας στον Πειραιά, στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου.

Η νέα τάση που δημιούργησε η εταιρεία Κουλουράδες πολύ γρήγορα γέννησε το ενδιαφέρον πολλών επενδυτών για την δημιουργία νέων καταστημάτων. Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας δημιουργούνται στο Πειραιά, στην οδό Πλαταιών, και το πρώτο κατάστημα franchise είναι πλέον γεγονός.

Από τα πρώτα της βήματα, προτεραιότητα και βασική αρχή της εταιρείας ήταν (και παραμένει) η διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων μας.  Για να επιτευχθεί αυτό, η εταιρεία δημιουργεί το πρώτο της εκπαιδευτικό κέντρο και αναλαμβάνει, εξ ολοκλήρου, την εκπαίδευση των επενδυτών και των υπαλλήλων τους.

Η συνέχεια

Η κερδοφορία και η ανάπτυξη της εταιρείας, πλέον την καθιερώνουν ως την πιο κερδοφόρα επαγγελματική λύση franchise.

Η εταιρεία ξεκινά και παραδίδει για το έτος 2017 ένα μαγαζί το μήνα. Με την συνεργασία των μεγαλύτερων προμηθευτών σε Ελλάδα και Ευρώπη, το Δίκτυο ξεκινά να αναπτύσσεται σταθερά. Η μυστική, παραδοσιακή συνταγή των Κουλουράδων, που χρονολογείται από το 1956, πλέον παράγεται σε όλα τα καταστήματα και ο καινοτόμος τρόπος παρασκευής είναι γεγονός. Για το έτος 2018 η εταιρεία Κουλουράδες κατορθώνει το ακατόρθωτο για τα παγκόσμια δεδομένα ανάπτυξης δικτύου και υλοποιεί 44 νέα καταστήματα. Η κερδοφορία και η ανάπτυξη της εταιρείας πλέον την καθιερώνουν ως την πιο κερδοφόρα επαγγελματική λύση franchise. Οι νέες αιτήσεις ξεπερνούν τις 2.500 σε αναμονή.

Η σταθερή ανάπτυξη

Η εταιρεία κατορθώνει πλέον να διατηρεί πρωταγωνιστικό ρόλο στις καθημερινές καταναλωτικές συνήθειες των Ελλήνων.

Δημιουργείται νέα μεγαλύτερη εκπαιδευτική σχολή για την εκπαίδευση του προσωπικού των συνεργατών μας. Η σχολή εκπαιδεύει καθημερινά άνω των 50 υποψηφίων υπαλλήλων, προσφέροντάς τους εξειδικευμένες γνώσεις, ενισχύοντας παράλληλα το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του δικτύου. Η εταιρεία προχωρά σε ανάπτυξη με ίδια κεφάλαια και μηδέν δανεισμό και κατορθώνει να διατηρεί πρωταγωνιστικό ρόλο στις καθημερινές καταναλωτικές συνήθειες των Ελλήνων.

Η φιλοσοφία μας, στο να παρέχουμε το καλύτερο προϊόν στην χαμηλότερη τιμή, μας κατατάσσει σε μια νέα ανερχομένη καινοτόμο λύση στην εστίαση.

Το 2019 ξεκινάει η ανάπτυξη εκτός Αθηνών στις μεγαλύτερες επαρχιακές πόλεις, με αποκορύφωμα τα δυο νέα καταστήματα στη Θεσσαλονίκη και στη δημιουργία νέου εκπαιδευτικού κέντρου για να εξυπηρετήσει τα καταστήματα της Βορείου Ελλάδος.

Η καθιέρωση

Οι Κουλουράδες συνεργάζονται με τις μεγαλύτερες παγκοσμίως εταιρείες Α’ υλών για να διασφαλίσουν την άριστη ποιότητα των προϊόντων.

Καθημερινά, τα καταστήματα Κουλουράδες παρασκευάζουν πάνω από 250.000 κουλούρια και εξυπηρετούν πάνω από 120.000 κόσμο. Η ποιότητα των προϊόντων μας είναι αποτέλεσμα συνδυασμού των προσεκτικά επιλεγμένων πρώτων υλών μας, της σωστής εκπαίδευσης του προσωπικού μας και μιας πολύ συγκεκριμένης παραγωγικής διαδικασίας. Κατά αυτόν τον τρόπο, οι καταναλωτές μας απολαμβάνουν το αγαπημένο τους προϊόν, στην ίδια υψηλή και σταθερή ποιότητα από οποιοδήποτε κατάστημα του δικτύου μας. Η άριστη ποιότητα είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που οι κουλουράδες κατάφεραν μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να καθιερωθούν στην Ελληνική αγορά, ανανεώνοντας και φέρνοντας ξανά στην επιφάνεια το πλέον παραδοσιακότερο έδεσμα των Ελλήνων, το Γνήσιο Κουλούρι Θεσσαλονίκης.

Είμαστε οι πρώτοι που αναδείξαμε την παράδοση. Είμαστε οι διαφορετικοί που κάναμε τους νέους να αλλάξουν τις διατροφικές τους συνήθειες αγοράζοντας το καλύτερο, σε διατροφική αξία, προϊόν.

Κουλουράδες Go Green

Οραματιζόμενοι το μέλλον, στους Κουλουράδες, θέλουμε να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο.

Στους Κουλουράδες πιστεύουμε ότι η οικολογία και η επιχειρηματική δραστηριότητα στη σημερινή παγκόσμια πραγματικότητα πρέπει να συμβαδίζουν αρμονικά. Στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, και με σεβασμό προς το περιβάλλον και τους συνανθρώπους μας, η εταιρία Κουλουράδες επέλεξε να γίνει πιο «Πράσινη», αντικαθιστώντας τις παλαιότερες συσκευασίες και τα αναλώσιμα που χρησιμοποιούσε, με νέα πιο οικολογικά. Οι νέες σακούλες μεταφοράς από πλαστικές άλλαξαν σε χάρτινες και οι συσκευασίες τροφίμων παρασκευάζονται με λιγότερο χαρτί. Χάρτινα έγιναν και τα καλαμάκια και τα ποτήρια μας, ενώ το 2022 λανσάραμε το νέο μας ecofriendly επαναχρησιμοποιούμενο θερμός.

Η προστασία του περιβάλλοντος είναι ευθύνη όλων μας και μαζί μπορούμε να οικοδομήσουμε έναν πιο ανθεκτικό και υγιή πλανήτη, μέσα από την βιώσιμη ανάπτυξη.