Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Το ξεκίνημα

Η εταιρεία Κουλουράδες ξεκίνησε το πρώτο της κατάστημα το 2016 στον Πειραιά στην οδό Ναυαρίνου.

Η καινοτομία του προϊόντος αμέσως έκανε εμφανή τα σημάδια της επιτυχίας. Μέσα σε 4 μήνες ο κόσμος αγκάλιασε την νεοσύστατη αυτή εταιρεία και σύντομα δημιουργήθηκε το 2ο κατάστημα της εταιρείας στον Πειραιά, στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου. Η νέα τάση που δημιούργησε η εταιρεία Κουλουράδες πολύ γρήγορα γέννησε το ενδιαφέρον πολλών επενδυτών για την δημιουργία νέων καταστημάτων. Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας δημιουργούνται στο Πειραιά, στην οδό Πλαταιών, και το πρώτο κατάστημα franchise είναι πλέον γεγονός. Διασφαλίζοντας την ποιότητα των προϊόντων η εταιρεία δημιουργεί το πρώτο της εκπαιδευτικό κέντρο και αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου την εκπαίδευση των επενδυτών και των υπαλλήλων τους.

Η συνέχεια

Η κερδοφορία και η ανάπτυξη της εταιρείας πλέον την καθιερώνουν ως την πιο κερδοφόρα επαγγελματική λύση franchise.

Η εταιρεία ξεκινά και παραδίδει για το έτος 2017 ένα μαγαζί το μήνα. Με την συνεργασία των μεγαλύτερων προμηθευτών σε Ελλάδα και Ευρώπη, ξεκινά το Δίκτυο να αναπτύσσεται. Η μυστική συνταγή των Κουλουράδων πλέον παράγεται σε όλα τα καταστήματα και ο καινοτόμος νέος τρόπος παρασκευής είναι γεγονός. Για το έτος 2018 η εταιρεία Κουλουράδες κατορθώνει το ακατόρθωτο για τα παγκόσμια δεδομένα ανάπτυξης δικτύου και υλοποιεί 44 νέα καταστήματα. Η κερδοφορία και η ανάπτυξη της εταιρείας πλέον την καθιερώνουν ως την πιο κερδοφόρα επαγγελματική λύση franchise. Οι νέες αιτήσεις ξεπερνούν τις 2.500 σε αναμονή.

Ανάπτυξη με σταθερά βήματα

Η εταιρεία κατορθώνει πλέον να διατηρεί πρωταγωνιστικό ρόλο στις ημερήσιες καταναλωτικές συνήθειες των Ελλήνων.

Με γνώμονα τις ανάγκες, δημιουργείται νέα μεγαλύτερη εκπαιδευτική σχολή, η οποία εκπαιδεύει καθημερινά άνω των 50 υποψηφίων υπάλληλων.

Η εταιρεία προχωρά σε ανάπτυξη με ίδια κεφάλαια και μηδέν δανεισμό και κατορθώνει να διατηρεί πρωταγωνιστικό ρόλο στις ημερήσιες καταναλωτικές συνήθειες των Ελλήνων.

Η φιλοσοφία μας στο να παρέχουμε το καλύτερο προϊόν στην χαμηλότερη τιμή μας κατατάσσει σε μια νέα ανερχομένη καινοτόμο λύση στην εστίαση.

Το 2019 ξεκινάει η ανάπτυξη εκτός Αθηνών στις μεγαλύτερες επαρχιακές πόλεις με αποκορύφωμα τα δυο νέα καταστήματα στη Θεσσαλονίκη και στη δημιουργία νέου εκπαιδευτικού κέντρου για να εξυπηρετήσει τα καταστήματα της Βορείου Ελλάδος και της Βουλγαρίας.

Η καθιέρωση

Οι Κουλουράδες συνεργάζονται με τις μεγαλύτερες παγκοσμίως
εταιρείες Α’ υλών για να διασφαλίσουν την άριστη ποιότητα των προϊόντων.

Καθημερινά τα καταστήματα Κουλουράδες, παρασκευάζουν πάνω από 250.000 κουλούρια και εξυπηρετούν πάνω από 120.000 κόσμο. Οι κουλουράδες κατάφεραν μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να ανανεώσουν και να φέρουν στην επιφάνεια το πλέον παραδοσιακότερο έδεσμα των Ελλήνων, το Γνήσιο Κουλούρι Θεσσαλονίκης.

Είμαστε οι πρώτοι που αναδείξαμε την παράδοση. Είμαστε οι διαφορετικοί που κάναμε τους νέους να αλλάξουν τις διατροφικές τους συνήθειες αγοράζοντας το καλύτερο, σε διατροφική αξία, προϊόν.

Κουλουράδες Go Green

Οραματιζόμενοι το μέλλον, στους Κουλουράδες, θέλουμε να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο.

Στα πλαίσια της υιοθέτησης βιώσιμων πρακτικών από επιχειρήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, και με σεβασμό προς το περιβάλλον, η εταιρία Κουλουράδες επέλεξε να γίνει πιο ‘Πράσινη’, αντικαθιστώντας τις παλαιότερες συσκευασίες και τα αναλώσιμα που χρησιμοποιούσε, με νέα πιο οικολογικά. Οι νέες σακούλες μεταφοράς από πλαστικές άλλαξαν σε χάρτινες και οι συσκευασίες τροφίμων παρασκευάζονται με λιγότερο χαρτί. Χάρτινα έγιναν και τα καλαμάκια και τα ποτήρια μας.

Οραματιζόμενοι το μέλλον, στους Κουλουράδες, θέλουμε να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο. Αυτό, είναι ευθύνη όλων μας και μπορούμε να το διαμορφώσουμε διατηρώντας τον πλανήτη μας υγιή, μέσα από την βιώσιμη ανάπτυξη.