Συνέντευξη του CEO των Κουλουράδων, Δημήτρη Γρίβα, στο Cibum

Οι Κουλουράδες διακρίθηκαν στα Food Experts’ Awards 2023, αποσπώντας το βραβείο Silver στην κατηγορία Food Innovation Stand Οut 2023, για την ποικιλία πρωτότυπων προϊόντων με βάση το παραδοσιακό κουλούρι.

Με αφορμή την επιτυχία αυτή, ο CEO της εταιρείας, Δημήτρης Γρίβας, παραχώρησε συνέντευξη στο Cibum μιλώντας για την υποψηφιότητα στα FEA και τη σημασία του Βραβείου. Αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο success story και την καινοτομία της εταιρείας «Κουλουράδες», που έχει φτάσει να αριθμεί πάνω από 150 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, ενώ σταδιακά εξαπλώνεται σε Ευρώπη, Αυστραλία και Η.Π.Α.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους καταναλωτές μας για την αγάπη και την υποστήριξή τους, καθώς και το προσωπικό της εταιρείας που δουλεύει αδιάκοπα για την εξυπηρέτησή τους.

Συνεχίζουμε με ακόμη μεγαλύτερη αφοσίωση και δέσμευση να προσφέρουμε το καλύτερο πρωινό για τους πελάτες μας, και να καινοτομούμε διαρκώς προσφέροντας γεύσεις που αγκαλιάζουν τις προτιμήσεις σας!

Διαβάστε περισσότερα για την συνέντευξη εδώ: https://cibum.gr/nea/d-grivas-koyloyrades-to-success-story-kai-i-symmetochi-sta-vraveia-food-experts-awards-2023/